Plåt inomhus

Plåt inomhus

Välkommen till Plåtslagare Malmö – din pålitliga partner för alla dina plåtarbeten i Malmö och närliggande områden. Vi är ett professionellt plåtslageri som erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privatpersoner och företag. Vårt erfarna team av plåtslagare har färdigheter och kompetens för att utföra allt från små plåtdetaljer till större plåtarbeten.

Plåtlåda och plåthyllor

Är du i behov av skräddarsydda plåtlådor eller plåthyllor till ditt hem eller företag? Våra skickliga plåtslagare är experter på att tillverka och installera plåtlådor och plåthyllor som uppfyller dina specifika krav och behov. Oavsett om det gäller förvaring av verktyg, inventarier eller dekorativa ändamål, kan vi skapa plåtlösningar som kombinerar funktionalitet med stil.

Plåt bakom kamin

Behöver du en plåt bakom din kamin för att skydda din vägg från värme och sot? Våra plåtslagare kan tillverka och installera skräddarsydda plåtproppar som passar perfekt bakom din kamin. Vi använder högkvalitativ plåt och levererar enligt dina krav och önskemål. Du kan känna dig trygg när du anlitar våra experter för att utföra detta jobb.

Våra tjänster inkluderar:

  • Tillverkning och installation av plåtlådor och plåthyllor
  • Plåt bakom kamin för väggskydd
  • Specialtillverkning av plåtdetaljer för olika ändamål

Vi fokuserar på att ge våra kunder högkvalitativa plåtlösningar till konkurrenskraftiga priser. Vårt team arbetar noggrant och effektivt för att leverera resultat av högsta kvalitet. Kontakta oss idag för att diskutera dina plåtarbetsbehov och få en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina plåtrelaterade projekt i Malmö.

Dela artikel:

Relaterade artiklar